Friday, 16 March 2012

Single Make Me Happy !

533890_2876703681988_1391875568_32120746_1565282515_n_large

Hey peeps ! Malas la nak couple , boring ada laa !Bpa kali aku dah couple , xsampai 1bulan . . dah break ! Thats y la aku malas nak couple . . lagi pun , sya bukan orang yang nak setia pada yang satu okieh ? HAHA! Mlas nak setia , meka pun bukan setia sangat kat kta nak ? . HEHE! So , aku lebih suka single daripada couple . HAHA ! Ntarh laa , knpa sya lebih memilih single than couple . Aku nak freedom jerr . Bila ada couple , nie xboleh . . tu xboleh . Kan3? . naaa ~ Ladyz , better takrang single than couple . Haha ! Btw , aku xleh nak buat keputusan takrang , takrang ada hak mok mlh couple or single . Ok laa , mlas nak cita pnjang2 . . letih tangan akuu , so ? till the next tyme peeps !

No comments:

Post a Comment