Sunday, 27 May 2012

Holaaa !

HOLAAAA ! i'm backkk :) ahahaa . b'habukk dah blog kmekk , rindu laloooo ngan blog akku bahh . ahaha . mnyak sngt rubish-2 neii . haduhhhh , ahah . jap lok keyy  kmek mok ambik pnyapu . aha , oukey dah smpai *mmbwa sebtg pnypu . aha , *tngh sapu . keyy , it so tidy now :D . ermm , key laa . xda cita mok dishey an takrang . so , papaii :) . 

Tuesday, 8 May 2012

aku sik suka dituduhh :(

Jecxiana , boh ko tuduh ku cam2 bahh . sik suka kuu :( . mna da sya mz kmu punya laky ouu , lgipun mcm mna saia nak mz dya ? . sya xda k8 . aiyaa ~ kmu nihh , shuka sngat tuduh sya mcm2 . mlas sya nak gdoh dgn kmuu , sbb sya msih anggap kmu K.A.W.A.N saia . plsla , saia xmaok gdoh sma kmuu . :(( . kmu jgan tuduh saia mcm2 bahh . dulu kmu tuduh saia suka Allan , skrg kmu tuduh saia mz allann . buat pa sya nak shuka o mz dya ? . buat pa saia nak kcau grek kmuu ? . sya bukan desperate sngat la nak kcau grek orgg . walaupun saia single ! key laa , xda mood nak tulis pnjng2 . :((

Wednesday, 18 April 2012

yess ! akhe nyaa , dpat juakk classmate aku polah gya bgi bicara berirama . best laa , . harap2 bebaloii . hurmmm , . lamak dha sik update blogg . rinduuuu lerrr . hurmmm . muahh3x ! ahaah , gilaa jak2 prange . hmm , so many prob dtng berlambak-lmbakk . sik tauk gine mok settle . dahh2 , back to the point laa . gudluc for we all . hahah .


LOOK HERE ! 


BICARA BERIRAMA 


Ketua : Herbert Pilo
Conductor : Jasmine Dickens 


Ahli-Ahli Kumpulan :


1) Ummar 
2) Nor Katijah 
3) Tiffany 
4) Herbert
5) Jaysiella
6) Khaty
7) Hamsiah
8) Safijah
9) Jessy Asnany
10) Aaron 
11) Alvira 
12) Jessy Josiphine
13) ME! -Suslene-
14) Mohd Adzim 


tok ahli kumpulan mekrangg . harap mekrang dpt nombor laa . sia2 jak usaha , klau xdapat nombor . 


Baju Perempuan : Baju Kurung . ( Simple )
Baju Lelaki : Baju Seragam Sekolah .
Hiasan : Reben jakk ( biru muda, biru tua )


hurmmm . :)) . keyy peeps , smpei stok jak la ouu . heheh . till next tyme ! 

Tuesday, 10 April 2012

Dasar Pembulakk !

Benci gilak2 ku an kwu yhaa , cibai ko ompuan . tulah ko kelakk . ko pk ko hebat narr ?! . huhhh !!! . dha la pdha ngan org aku tok jeles nannga ko ngan budak yhaa . Khianat ko ! . spa pdah ku jeles ? . hello , ku dha anggap budak tu kawan jakk okeyy , xlebihh . then , pdah ngan org yang aku tokk mok hack fb kawan sendiri , . hurhh !! . tu semua RANCANGAN kmuuu okeyyy . bukan akuuu . tok ku sik sukaa , semua bnda salah ,. semua kat akuuu . tulah ko jatuh . padan mukaa . tulahh ko , sebab ko pembulakkk . gajiii , pdan mukaa . sik da org mok ngan koo . lonelyyy . ahahah . padan mukaa . huhuhu . pdan muka kenakk anok DOretty . ahaha . huhuhuhuhu . Benciikk ku ngan kwuuu . Dasar pembulakkk !! 


                                                  
                                             -miszchoki-

Monday, 9 April 2012

rasa terpinggir :'(

Rasa terpinggir alu aku ehh . sik suka sik sukaaa . ingat aku tok anak patung ka ? . hurhh !Benci aluu ehh , bencii sangat2 . Kalau ye pun , layan la aku ni sebagai seorang kawann . Ni x ?! . Nanti kalau xtahu buat tu , buat nii . Cari syaa . pakahhh ?!! . 

Saturday, 7 April 2012

masalah pertama dan masalah kedua dah pun selesaiii .

yeppii ! huhuuuu , gembiraa laa sebab masalah aku dah selesaiii . xla takut lagi nak pergi sekolah Hari Isnin tokk . hurmmm , Thanks Swaylin n Lennyson . Tok la jadi nyaa bila orang tuduh macam2 , see ? aku kenakk . hurmm . . btw , masalah tok dah settle dengan cara yang baikkk . Bersyukur laa . :))) . hurmm , hati ku gembira xterkataaa . jiwang siottt . aahhahaha . Hanya Tuhan yang taukk macam mana perasaan ku sekarang bila semua masalah aku dah settle . :))) . Silissa , now kita boleh kawan balikk . Sama juga dengan Swaylin dan Lennyson . . Rindu wif ma friend . Jecxiana , Joecellyn  , Silissa , Pcy , Swaylin n the last 1 ME ! . heheh . xsabar nak sekolahhh . :))) . hehehe ! bye peeps , till next time :))) . Sebelum tuu , i ada laguu okeyy . japp :)) . 



LAGU KASIH – (spa2 taukk lagu tokk , thankss) -OST : DIVA 
(Korus)
Kau dan aku perlukan kawan
Teman ketawa dan menangis
Melepaskan halang dan nafas rindu (x2)
Tanya dengan hati
Hatiku sepi
Tanya dengan bayu
Bayu pun henti
(Rangkap 2)
Sebaris kalimah
Masihku dambakan
Menyulam asmara
Bersamamu kasih
Tanya dengan alam
Alamku sunyi
Tanya dengan bayang
Bayang pun lari
(Rangkap 4)
Di saat begini
Apakah kau rasa
Seperti ku sini
Nak melamar kasih
Tanya dengan diri
Diriku lari
Tanya dengan cinta
Masih terperit
(Ulang Rangkap 2)
Tanya dengan rindu
Rinduku sangsi
Tanya dengan cermin
Cerah sendiri

Tuesday, 3 April 2012

Broken Friendship

key laa , i think smpai kat sini sja la friendship kta org . xda guna bahh . Kmu salu sja buat sya mcm ni . see ? . tngok hari nie , kmu ckp kta org sama2 pegi latihan tu , but . kmu tinggalkan sya . naa see ? . sya terlepas fes ltihan , mcm mna sya nak truskn ? . sya xthu step itu , step ini . xpa laa , mybe sya mmg xlayak nak ikut nie . so , i think better ku trik diri jakk . xguna bah nak truskan , x pasal2 sklh kta org klah hanya kerana sya xthu step .  btw , thanks for being my friend dari thun 1 hingga skrg . but now , not at all . slama tok , sabar sja sya dgn sikap kmu . but now , hurh ! nothing laa . cukup la slma nie kmu tipu sya . its enough . kalau sya ada slh dgn kmu , i'm sorry okey . n , gudluck laa for pertandingan lalu lintas shell nie nnti . for me , its over . nothing to do maa . kmu dha buat sya jdi mcm ni .  syabas , fes time sya nangis kuat2 oleh krna kmu "kawan" . dun't worry , sya xkan lupa org mcm kmu . n jgn lupa , sya x benci kmu . mlas nak gduh2 . key , bye peeps . till next time . *tngah nangis tokk . ahaha . sbr jak laa .

Bad Day :(


Cilaka punya ompuan . Kedak tok ko treat akuu ? . ingtkan bait gilakk . pdah tok , pdah tok , pa sumaa . dahya , tinggal kn aku gikk . pdah mok mbak sma gi Dewan suarah untuk latihan lalu lintas shell . ko pk ku tokk brg mainan ka , mok di tnggal kn . dh tok , aku sik hadir lthan pertama , ko mok bertanggungjawab ?? . cibai punya orgg , fuck off !! . mati laaa , boh idup gik kok yaa , nyusah kn org jak taukk . mun sik mok mbak kmk tek , boh jakk . pdah laa awal2 , tok sikk . pdah ngan org kol 8 gi umah nyaa . mun org dah smpai sia , sikda nyaa . BASTARD KO ! ko pk ko spa mok main2 kan aku dakya . ingtkan bait nar juakk . pdah ngan org kta trun kol 8 pa indahh . SHIT KO !! . dah tok , boh nego ku gik ko . Choi ar . arghhhhhhhh !!!!!!!!!!!!!!! . BULLSHITT !!!! gi mampus laa . 

Friday, 30 March 2012

:'(




Haiz ! . satu2 msalah timbul . xboleh tngok sya nie senang sikit kha ? . asyik2 cari kesalahan sya . Hari isnin nie , nak jumpa sya . Nak gaduh dengan sya . Teringin sja nak pndah sklh . nak nangis pun ada . sya nie jahat sangat ka smpai2 nak gaduh dengan saya atas sebab2 yang remeh temeh . adohh ! please laa , cukup la buat sya mcam nie . Sya pun nak hidup mcm org lain , jgn la nak buat sya trus sedih mcm ni . Sorang nak cari sya psal tuduh sya nie perampas gerek dya . Adohh , sya xnak laa mcm nii . Bukan sya perampas , bpa kali sya nak ckpp . yg sya xda hati kt gerek kmuu . hal mcm ni pun kmu nak cari syaa . sorang lagi psal tuduh sya ni rampas kawan dya , adohhh ! . org pun ada hak nak kawan dgn spa2 , kmu sndiri ckp . haizz ! . hari isnin tok , sya nak jumpa ckgu kaunseling laa . mls nak pendam2 mslah ni . Sya nak jadi budak baikk .

Nickhun .


tok la artis k-pop pling ku suka . Kacak nakk ? . naaa ~ spa2 pun terpikat . Hehekk ! . Btw , dnga2 Nickhun nie dah kawen kot , haha . xtahu la pulakk . Key , back to the point . Nickhun nie kacukan China-Thailand dan dibesarkan di mna ouw ? . japp , heheh . ouh yaa , kat Amerika . hahha . key peeps , kat bawah nie ada biodata dya . key , jum tngokk !

Name : Nickhun HorvejkulNickname : Khunnie Boy , Khunnie Boo , Khun Ddeng .Lahir : 24 July 1988Tinggi : 182cmBerat : 70kg ( xthu la skrg )Pendidikan : Los Osos High School (USA)Hobi : main piano dan menonton filem .
Orang kata , dia dah kawen . Kawen ngan Victoria . tpi xthu la pulakk cita ni btol atau x . nanti laa sya cari key . 


Buat msa skrg , ni sja sya tahuu ! . Key , till next tyme . Luv u all ! 
-Misz-Choki-





gambarr akuuu .


aku suka gambar tokk . like it ! . hahha . 

Friday, 16 March 2012

Single Make Me Happy !

533890_2876703681988_1391875568_32120746_1565282515_n_large

Hey peeps ! Malas la nak couple , boring ada laa !Bpa kali aku dah couple , xsampai 1bulan . . dah break ! Thats y la aku malas nak couple . . lagi pun , sya bukan orang yang nak setia pada yang satu okieh ? HAHA! Mlas nak setia , meka pun bukan setia sangat kat kta nak ? . HEHE! So , aku lebih suka single daripada couple . HAHA ! Ntarh laa , knpa sya lebih memilih single than couple . Aku nak freedom jerr . Bila ada couple , nie xboleh . . tu xboleh . Kan3? . naaa ~ Ladyz , better takrang single than couple . Haha ! Btw , aku xleh nak buat keputusan takrang , takrang ada hak mok mlh couple or single . Ok laa , mlas nak cita pnjang2 . . letih tangan akuu , so ? till the next tyme peeps !