Friday, 30 March 2012

:'(




Haiz ! . satu2 msalah timbul . xboleh tngok sya nie senang sikit kha ? . asyik2 cari kesalahan sya . Hari isnin nie , nak jumpa sya . Nak gaduh dengan sya . Teringin sja nak pndah sklh . nak nangis pun ada . sya nie jahat sangat ka smpai2 nak gaduh dengan saya atas sebab2 yang remeh temeh . adohh ! please laa , cukup la buat sya mcam nie . Sya pun nak hidup mcm org lain , jgn la nak buat sya trus sedih mcm ni . Sorang nak cari sya psal tuduh sya nie perampas gerek dya . Adohh , sya xnak laa mcm nii . Bukan sya perampas , bpa kali sya nak ckpp . yg sya xda hati kt gerek kmuu . hal mcm ni pun kmu nak cari syaa . sorang lagi psal tuduh sya ni rampas kawan dya , adohhh ! . org pun ada hak nak kawan dgn spa2 , kmu sndiri ckp . haizz ! . hari isnin tok , sya nak jumpa ckgu kaunseling laa . mls nak pendam2 mslah ni . Sya nak jadi budak baikk .

Nickhun .


tok la artis k-pop pling ku suka . Kacak nakk ? . naaa ~ spa2 pun terpikat . Hehekk ! . Btw , dnga2 Nickhun nie dah kawen kot , haha . xtahu la pulakk . Key , back to the point . Nickhun nie kacukan China-Thailand dan dibesarkan di mna ouw ? . japp , heheh . ouh yaa , kat Amerika . hahha . key peeps , kat bawah nie ada biodata dya . key , jum tngokk !

Name : Nickhun HorvejkulNickname : Khunnie Boy , Khunnie Boo , Khun Ddeng .Lahir : 24 July 1988Tinggi : 182cmBerat : 70kg ( xthu la skrg )Pendidikan : Los Osos High School (USA)Hobi : main piano dan menonton filem .
Orang kata , dia dah kawen . Kawen ngan Victoria . tpi xthu la pulakk cita ni btol atau x . nanti laa sya cari key . 


Buat msa skrg , ni sja sya tahuu ! . Key , till next tyme . Luv u all ! 
-Misz-Choki-





gambarr akuuu .


aku suka gambar tokk . like it ! . hahha . 

Friday, 16 March 2012

Single Make Me Happy !

533890_2876703681988_1391875568_32120746_1565282515_n_large

Hey peeps ! Malas la nak couple , boring ada laa !Bpa kali aku dah couple , xsampai 1bulan . . dah break ! Thats y la aku malas nak couple . . lagi pun , sya bukan orang yang nak setia pada yang satu okieh ? HAHA! Mlas nak setia , meka pun bukan setia sangat kat kta nak ? . HEHE! So , aku lebih suka single daripada couple . HAHA ! Ntarh laa , knpa sya lebih memilih single than couple . Aku nak freedom jerr . Bila ada couple , nie xboleh . . tu xboleh . Kan3? . naaa ~ Ladyz , better takrang single than couple . Haha ! Btw , aku xleh nak buat keputusan takrang , takrang ada hak mok mlh couple or single . Ok laa , mlas nak cita pnjang2 . . letih tangan akuu , so ? till the next tyme peeps !